Sobre mi . About

 

 

Des de ben petita m’ha apassionat el dibuix i treballar amb les mans, en descobrir la joieria se’m va obrir un món fantàstic on poder experimentar amb dibuix, forma i color de manera propera i portable… un món en el que cada dia em sento més a gust. M’interessa la poesia que sorgeix de la forma i el treball fet a mà, que aporta un significat únic a cada una de les peces que neixen a la meva estellera.

També em sembla preciós el treball colze a colze amb les meves clientes per trobar aquella joia desitjada que serà estimada, portada… és a dir, que cobrarà sentit ple. Com la poesia que no cobra  sentit ple fins que és llegida…

Si vols seguir-me a Instagram hi trobaràs novetats i molt més… @immamestieri

Since I was a child I’ve been passionate about drawing and working with my hands, discovering jewellry opened a door to a fabulous world where I can experiment with drawing, form and colour… a world where everyday I feel more comfortable. I’m interested in the poetry that comes up from the form and gives a unique and particular meaning to every piece  born from my bench.

I do also love to work hand in hand with my clients to create a jewel that fits perfectly with each one. A jewel that will be loved and worn… or, in other words, that will be meaningful ; like poetry, that is complete when read.

If you want to follow me on Instagram you will find sneak peeks, updates and more… @immamestieri